Posted in: Google

Android Q kommer jävlas med dig något mindre

Det har nyligen framkommit information om att Google har skickat ut en ny funktion som har med Wi-Fi att göra i Android Q. Läs vidare för att ta reda på mer! 

Det ser ut som att Google har en funktion i Android Q som gör att den här versionen av Android inte försöker återansluta till det Wi-Fi-nätverk du medvetet kopplat bort enheten ifrån, i alla fall inte under de närmsta 24 timmarna. Detta är något som många stör sig på med dagens version av Android så det är bra att Google har lyssnat på feedbacken och att man kommer skärpa till sig i och med Android Q.

Android Q kommer troligtvis börja rullas ut i augusti till Googles egna mobiler. Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Detta kanske också intresserar dig…