Huawei Mate 20 Pro kommer få helt ny funktion inom kort

Det ser ut som att Huawei kommer börja skicka ut en ny uppdatering till Huawei Mate 20 Pro. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt? Läs vidare för att ta reda på mer! 

Det ser ut som att Huawei under dagen skickat ut en ny funktion som tillverkaren kallar för Ark. Den här funktionen kommer göra att appar startar snabbare jämfört med tidigare.

Det här låter minst sagt som en intressant funktion som Huawei först och främst har börjat skicka ut i Kina men som man kommer fortsätta skicka ut världen över. Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: