By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Samsung Galaxy S8 var den perfekta för mitt yrke #åsikt

2 min read

När det kommer till mitt jobb så har Mobilanyeter blivit mitt heltidsjobb. Tro det eller ej men jag skriver grymt många artiklar från mobilen.

Jag kan säga att jag verkligen gillar OnePlus 7 Pro att skruva på men hatar istället att skriva på Samsung Galaxy S10 då den här telefonen är för lätt enligt mig. OnePlus 7 Pro har den perfekta vikten och en grym vibrationsmotor. Detta tyckte jag även att Samsung Galaxy S8 hade och jag hoppas att Samsung kollar tillbaka på Galaxy S8 när man konstruerar Galaxy S11!

Det återstår däremot att se hur det blir med den saken!

Rekommenderade smartphones

FrånPriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...