Google Foto blir högst begränsat om några veckor

Det ser ut som att Google kommer börja skicka ut en ny uppdatering till Google Foto inom kort. Vad innehåller den här uppdateringen för nytt? Läs vidare för att ta reda på mer!

Det ser ut som att Google kommer ta bort möjligheten att synkronisera upp bilder mellan Google Foto och Google Drive inom de kommande veckorna. Tjänsterna kommer inte kunna synka automatiskt men däremot ska ett manuellt läge komma till tjänsterna.

Läs mer om nyheten här.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.