By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

OnePlus: en smartwatch skulle vara nice

2 min read

OnePlus har för en tid sedan sagt att tillverkaren inte kommer visa upp någon smart klocka. Men det är en sak jag skulle vilja se från tillverkaren.

Det skulle vara nice med en smartwatch från tillverkaren med tanke på att det finns väldigt få smarta klockor ute på marknaden just nu. Det återstår att se hur det kommer bli med den saken, men jag misstänker att att OnePlus inte kommer visa upp någon smartwatch.

Det återstår däremot att se hur det blir med den saken.

Rekommenderade smartphones

FrånPriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...