Pixel Buds får ny uppdatering

Google har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Pixel Buds. Vad innehåller den här uppdateringen för nytt och spännande? Fortsätt läsa för att ta reda på mer om den senaste uppdateringen. 

Det ser ut som att den senaste uppdateringen för Pixel Buds reducerar lagget som hade en tendens att komma fram tidigare. Utöver det ser det ut som att hörlurarna nu rapporterar när de har 100% laddning.

Uppdateringen skickas ut löpande till hörlurarna. Läs mer om nyheten här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...