in

Samsung Galaxy S10 5G expanderar i USA

Det har nyligen framkommit att den amerikanska operatören AT&T kommer släpps den nya mobilen Galaxy S10 5G den 17 juni.

Det ser däremot inte ut som att Galaxy S10 5G kommer bli tillgänglig för alla under det här datumet utan det ser istället ut som ett mobilen kommer bli tillgänglig för de som väljer det dyraste abbonemanget som AT&T har att erbjuda.

Läs mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google släpper bild på Pixel 4

Ben Geskin släpper ny bild på Pixel 4 och Pixel 4 XL