Samsung Galaxy S8 går fortfarande att köpa i Sverige

Samsung Galaxy S8 och S8+ är telefonen som är över två år gamla. Trots det ser det ut som att enheterna fortfarande finns att köpa i Sverige.

Samsung Galaxy S8 går att köpa för 4745 kronor hos en seriös återförsäljare fortfarande. Jag tycker det är konstigt att modellen inte har utgått och jag tycker det är än konstigare att enheten är så pass dyr, den är ju trots allt över två år gammal.

Men men slutar aldrig att förvånas och det är en del av det härliga i livet!

Författare: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.