Specifikationerna för Moto One Action läcker ut

Det ser ut som att Motorola kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp One Action. Nu har några specifikationer läckt ut för mobilen. Läs vidare för att ta reda på mer!

Det ser ut som att Moto One Action kommer få en 6,3 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Telefonen kommer få tre kameror på baksidan (varav den primära kommer få upplösningen 12,6 MP) tillsammans med ett hål på framsidan som rymmer den främre kameran. Telefonen kommer med 3/32, 4/64 eller 4/128 GB inbyggt minne. Under huven hittar vi även processorn Exynos 9609.

Det är oklart när Moto kommer visa upp mobilen, men förhoppningsvis blir det inom kort. Det återstår däremot att se hur det blir med den saken.

Läs mer om nyheten här.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.