Varför använder OnePlus glas på sina baksidor?

En sak jag frågat mig sedan OnePlus 6 är varför använder OnePlus glas på baksidorna av sina smartphones? Jag ser ingen logik i det.

Jag förstår varför till exempel Samsung Galaxy S10 och Huawei P30 Pro fått en baksida i glas (på grund av trådlös laddning). Men OnePlus mobiler saknar alla trådlös laddning så jag förstår inte varför tillverkaren har valt att utrusta sina senaste smartphones med en baksida i glas när man ändå inte utrustat sina enheter med trådlös laddning.

Det återstår att se om OnePlus kommer fortsätta utrusta sina smartphones med glasbaksidor utan att utrusta dessa Lee stöd för trådlös laddning.

OnePlus har bland annat sagt att glas ska förbättra anslutningar, å andra sidan är glas väldigt ömtåligt så jag skulle hellre ta en baksida i aluminium.

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...