Apple Card verkar vara en riktigt bra grej!

Det har nyligen framkommit uppgifter om att flera personer håller på att testa Apples nya kort. Läs vidare för att heta mer.

Det ser ut som att alla på företaget Goldman i USA håller på att testa Apple Card. Det har inkommit rapporter om att de som testat kortet ”älskar det”. Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...