Ben Geskin släpper ny bild på Pixel 4 och Pixel 4 XL

Google avslöjade under gårdagen hur Pixel 4 kommer se ut på baksidan. Nu har Ben Geskin skapat en ny bild på mobilen. Fortsätt läsa för att ta reda på mer.

Den senaste bilden visar att Google Pixel 4 som sagt kommer få tre kameror på baksidan. Utöver det ser det ut som att mobilen kmmmer få dubbla kameror på framsidan och att framsidan just typ bara kommer bestå av display.

När ett kommer till specifikationer nämns ett att enheten kommer få processorn Snapdragon 855 tillsammans med Android Q från start.

Författare: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.