Posted in: Google Pixel

Google Pixel 4 lanseras i oktober #hype

Under gårdagen släppte Google en första bild på Pixel 4. Det är i alla fall vad precis alla medier tror. Faktum är att Google nu har världens chans att visa upp en produkt som alla ”tror” är Pixel 4 för att sedan visa upp något annat på scenen, det vore episkt!

Det har nu framkommit att Google, precis som tidigare år, kommer hålla ett event i oktober där tillverkaren kommer visa upp nya Pixel-mobiler. Troligtvis kommer Google visa upp Pixel 4 och 4 XL på årets I/O för hårdvara. Om Google följer sin röda tråd sedan tidigare så kommer man visa upp Pixel 4-mobilerna 4 oktober. Det känns högst troligt.

Vi vet sedan tidigare att bägge modeller troligtvis kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med dubbla kameror på framsidan. Utöver det kommer mobilerna få processorn Snapdragon 855 tillsammans med Android Q från start. Uppgifterna bör tas med en nypa salt.

Screenshot Capture - 2019-06-13 - 15-11-55.png

Detta kanske också intresserar dig…