By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Samsung Galaxy S8 hade en överlägsen fingeravtrycksläsare #åsikt

3 min read

När Samsung lanserade Galaxy S8 och S8+ så var det många högerhänta som gnällde på placeringen av fingeravtrycksläsaren som enheterna hade fått. Det är däremot ingenting mot för idag i min mening. 

Jag anser nämligen att fingeravtrycksläsaren i Samsung Galaxy S10 och S10+ är de värsta jag någonsin har testat i en smartphone. Visst är det häftigt att läsaren sitter under displayen, men sedan finns det mer att önska.

Läsaren i Galaxy S10 och S10+ har bland annat svårt att känna igen ett finger och dessutom är läsaren otroligt långsam. Så, fingeravtrycksläsaren i Galaxy S8 satt på rätt plats för mig som är vänsterhänt och var dessutom snabbare jämfört med läsaren i S10 och S10+.

 

Rekommenderade smartphones

FrånPriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...