Posted in: Sony

Xperia Ace skulle verkligen behöva släppas i flera länder #åsikt

Sony kommer inom kort släppa den nya, kompakta mobilen Xperia Ace på den japanska marknaden. Men jag anser att Sony skulle behöva släppa den på flera marknader runt om i världen. 

Det är konstigt det där, Xperia Compact-serien som så många pratade så gott om, en serie smartphones som Sony helt plötsligt ser ut att ha övergivit. Det påstods att Sony skulle visa upp en Xperia XZ4 Compact. Modellen som hade fastnat på bild skulle visa sig inte vara XZ4 Compact utan en inhemsk modell som Sony valt att kalla för Xperia Ace.

Det är konstigt att Sony inte valt att ge Xperia Ace high-end specifikationer utan att man kört på som konkurrenterna, alltså släppt en mindre modell med mindre bra specifikationer. Trots det tror jag att det skulle vara bra om Sony kunde ha släppt Xperia Ace på flera marknader ute i världen.

Sony behöver ”all hjälp de kan få” och då förstår jag inte varför tillverkaren hoppat att släppa Xperia Ace på flera håll i världen. Med det sagt hoppas jag att tillverkaren kommer ändra sin inställning inom kort, men det återstår att se hur det kommer bli med den saken.

 

Detta kanske också intresserar dig…