Posted in: Samsung

Samsung Galaxy S8 kan ha börjat uppdateras varje kvartal

Samsung har nyligen börjat skicka ut säkerhetsuppdateringen för maj-månad till mobiler så som Galaxy S9 och S10. Men hur är det med äldre modeller som fått uppdateringar tidigare? 

Det ser ut som att Samsung Galaxy S8 och S8+ inte har fått någon säkerhetsuppdatering för maj-månad. Då har jag börjat spekulera i att det kan vara så att Samsung kommer börja uppdatera Galaxy S8 med nya säkerhetsuppdateringar varje kvartal.

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Galaxy S8 är över två år gammal så skulle det inte förvåna mig om Samsung kommer börja rulla ut säkerhetsuppdateringar varje kvartal till den och till systermodellen Galaxy S8+. Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken!

Detta kanske också intresserar dig…