Posted in: Huawei

Huawei vill inte göra bort sig men…

Huawei förklarade i och med att man ”inte vill göra bort sig” när man förklarade att man kommer försena Huawei Mate X. Men jag har en lite annan syn på det hela. 

Jag rapporterade tidigare idag att Huawei sålt 40% sämre sedan man blev bannade från USA ”på riktigt” för en månad sedan. Det är ett riktigt stort fall som Huawei troligtvis inte vet hyr man ska rädda.

Det blir inte heller bättre när man säger att man försenat Mate X ”på grund av att man ska kolla igenom den” när det faktiskt är så att Huawei just nu är beroende av ett gäng amerikanska tillverkare för att få ihop till exempel displayen i Mate X. Det ser helt enkelt ut som att Huawei har problem som man måste åtgärda innan man kommer börja sälja Mate X på marknaden.

 

Detta kanske också intresserar dig…