Posted in: Nyhet, Sony

Sony: nya uppgifter om Xperian med sex kameror på baksidan

Som jag rapporterade för några dagar sedan så ser det ut som att Sony håller på att jobba på en smartphone med inte en, två eller tre kameror på baksidan, utan med sex kameror på baksidan. Nu kan specifikationerna för dessa ha läckt ut. 

Det ser ut som att Sonys kommande smartphone kommer få sex kameror med följande upplösningar: 48. 20, 16, 8 och 12 MP. Det är oklart om dessa kommer ha olika uppgifter eller om de kommer samarbeta på samma sätt som de fem bakre kamerorna i Nokia 9 PureView gör, men jag skulle inte tro att de kommer samarbeta utan att varje kamera har sin egna uppgift.

Utöver det ser det ut som att enheten med sex kameror kommer få en sjätte 0,5 MP-ToF-kamera för att fånga bilder på avstånd.

Läs mer om nyheten här.

Detta kanske också intresserar dig…