Posted in: Sony

Kommer Sonys kommande värsting bli verklighet?

Det har under de senaste dagarna spekulerats om att Sony kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp en ny smartphone med åtta kameror totalt, men kommer den verkligen bli verklighet? 

Om jag skulle ha skrivit den här texten för ungefär ett år sedan så skulle mitt svar ha varit: inte en chans. Men efter att Sony gjorde det osannolika i våras och visade upp häftiga Xperia 1 med världens första 4K-panel med OLED så tror jag att Sony kan komma att slå till med något galet igen, jag tror definitivt att tillverkaren kan arbeta på den här telefonen som sägs få totalt åtta kameror.

Det skulle vara episkt om Sony skulle ”slå till igen” och chocka världen med ännu ett flaggskepp som sticker ut!

Detta kanske också intresserar dig…