Moto One Action fastnar på ny bild

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Moto troligtvis kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp den nya mobilen One Action. Nu har en ny pressbild på enheten läckt ut. 

Den här bilden visar mycket riktigt att enheten kommer få tre kameror på baksidan med en fingeravtrycksläsare och en LED-blixt. På framsidan ser vi att enheten kommer få ett hål för den främre kameran.

Vi vet sedan tidigare att enheten kommer få en 6,3 tumsskärm med Full HD+- upplösning med chippet Exynos 9609 under huven. Det är oklart när enheten kommer visas upp, men förhoppningsvis blir det inom kort!

Läs mer om nyheten här.
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.