Posted in: Huawei

Huawei P30 och P30 Pro kommer få Android Q (bekräftat)

Efter att Huawei blev bannade från USA är det många som har undrat över hur ett kommer bli med uppdateringar. Nu har det inkommit nya uppgifter gällande detta.

Huawei har nyligen bekräftat att tillverkaren kommer skicka ut Android Q till flaggskeppet P30 och P30 Pro. Utöver dessa ser det även ut som att tillverkaren kommer uppdatera ett gäng andra telefoner till Android Q. Tillverkaren har sagt följande under dagen när det kommer till uppdateringen av Q:

”We are confident that our most popular devices, including the P30 series, will be able to access Android Q. We have been working with third parties for many months to ensure devices will be able to receive Android Q updates”

Läs mer om nyheten här.

Detta kanske också intresserar dig…