Motorola Moto Z4 kommer vara den enda i Moto-serien som kommer uppgraderas till Android Q

Trots att Motorola kör en hyfsat ren version av Android i sina smartphones så har man varit dåliga på att uppdatera sina smartphones. Nu har det inkommit nya uppgifter. 

Motorola har nyligen meddelat att man kommer uppdatera Z4 till Android Q men att telefonen inte kommer uppdateras till Android Q. Det ser inte heller ut som att Motorola kommer uppdatera några andra existerande telefoner på marknaden till Android Q med undantag för Android One-enheterna som man släppt.

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka här.
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.