Posted in: Sony

Rykte: Sony släpper Xperia med 5G i höst

Det ser ut som att Sony kan komma att hålla ett event i höst där tillverkaren kommer visa upp en ny Xperia. Men det här ser ut att bli ett riktigt monster som troligtvis kommer slå Xperia 1 på fingrarna. 

Mer specifikt ser det ut som att Sony kan komma att näervara på IFA-mässan i september (jag skulle bli förvånad om man inte skulle närvara) där man kan komma att visa upp en ny smartphone med 5G. Vi vet ingenting annat om den här enheten än att den förväntas få 5G, men det borde betyda att enheten kommer få Snapdragon X50-chippet tillsammans med Snapdragon 855 under huven.

Det återstår att se hur den här enheten kommer se ut och om den faktiskt kommer erbjuda 5G under huven, men det skulle helt klart vara mycket trevligt!

Läs mer om nyheten här.

Detta kanske också intresserar dig…