ASUS ZenFone 6 får stöd för ARCore

Det ser ut som att ASUS i samarbete med Google under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till mobilen ZenFone 6. Vad innehåller den nyaste uppdateringen och vad är det jag pratar om? 

Det ser ut som att Google under dagen skickat ut en ny uppdatering till ASUS ZenFone 6 som ger enheten stöd för ARCore, något som innebär att du kommer kunna mäta upp saker och ting i AR om du har en ASUS ZenFone 6.

Så, om du har en sådan smartphone rekommenderar jag er att gå in i Google Play och leta efter ARCore-appen. Läs vidare om nyheten här.

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.