Posted in: Nyhet, Samsung

Samsung Galaxy Note 10 Pro: kan den få en osynlig kameraknapp?

Samsung kommer troligtvis hålla ett event i augusti det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy Note 10 och Note 10 Pro. Nu kan nya uppgifter möjligtvis ha framkommit! 

Jag har vid olika tillfällen rapporterat om att Samsung Galaxy Note 10 och Note 10 Pro troligtvis kommer få en Bixby-knapp…som inte kommer vara en fysiskt synlig knapp. Det ser ut som att du kommer kunna trycka in en yta för att få upp Bixby, smart där Samsung!

Det jag då funderar över är om Samsung tänkt på en liknande lösning för en kameraknapp? Med Galaxy Note 10 och Note 10 Pro kommer Samsung troligtvis ha satsat mycket på kameran och då vore det mycket trevligt att ha en dedikerad knapp till den också. Men vi får se hur det blir med den saken!

Detta kanske också intresserar dig…