HTC U12+ uppdateras i Taiwan

Det ser ut som att HTC återupptog utrullningen av Android 9 Pie till U11 för några dagar sedan. Nu kommer nästa glädjenyhet. Fortsätt läsa för att ta reda på mer! 

Det ser ut som att HTC under dagen börjat skicka ut Android 9 Pie till HTC U12+. Det ser däremot inte ut som att HTC har börjat rulla ut uppdateringen globalt utan att man under dagen börjat skicka ut Android 9 Pie till HTC U12+ i Taiwan.

Det återstår att se när man kommer börja rulla ut uppdateringen globalt, men förhoppningsvis blir det inom kort. Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken!

 

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.