Huawei Mate 30 Pro kan ha fastnat på ny bild

Det ser ut som att Huawei kommer hålla ett event i oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Nu kan en ny bild ha fastnat på Mate 30 Pro. 

Den senaste bilden på Huawei Mate 30 Pro visar att enheten troligtvis kommer få en drop-flärp på framsidan. Utöver det ser det ut som att Mate 30 Pro kommer få fyra kameror på baksidan med en LED-blixt.

Vi ser att enheten troligtvis kommer få väldigt mycket display på framsidan. När det kommer till specifikationer sägs det att enheten kommer få en 6,7 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med en uppdateringsfrekvens på 90Hz.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...