Så här kan iPhone 11 komma att se ut med Pencil

Apple kommer troligtvis hålla ett event i september det här året där tillverkaren kommer visa upp en ny iPhone. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det är Ben Geskin som nyligen har publicerats en ny bild på iPhone 11. Det ser även ut som att den här modellen kommer få stöd för Apple Pencil, motor som låter logiskt med tanke på att displayerna i dagens smartphones är tillräckligt stora för detta.

Det återstår däremot att se om nya iPhone 11 kommer få det här stödet eller hur det kommer bli med den saken!

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.