Motorola One Action läcker

Det ser ut som att Motorola kommer hålla ett event på årets IFA-mässa där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Onw Action, en smartphone som nyligen läckt ut på bilder tillsammans med specifikationer! 

Det har nyligen framkommit att den här enheten kommer få en 6,3 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven kommer vi hitta processorn Exynos 9609 med 4 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Det är baksidan som gör att One Action skiljer sig från One Vision då enheten fått tre kameror på baksidan då enheten fått tre kameror på baksidan i form av en primär 13 MP-kamera, en sekundär 5 MP-kamera och en tredje vidvinkelkamera med ännu okänd upplösning. På framsidan sitter även en 13 MP-kamera.

I övrigt har enheten fått Android One baserat på Pie från start, ett 3500 mAh-batteri och en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan.

Detta kanske också intresserar dig…