aug
18
2019

Huawei kommer inte bli av med Android imorgon

Vi vet sedan en tid tillbaka att Huawei varit i blåsväder sedan den 20 maj det här året. För ett antal månader sedan fick Huawei ett “ok” från USA att fortsätta diskutera och förhandla med amerikanska tillverkare. 

Nu har det inkommit nya uppgifter om att Huawei kan komma att bli av med sin license för Android under morgondagen, alltså måndagen den 19 augusti. Om så kommer bli fallet men man kan ju säga att det skulle bli en katastrof för Huawei om man kommer bli av med Android nu.

Visst har Huawei visat upp det nya systemet HarmonyOS, men det här systemet är på långa vägar inte redo ännu.

Uppdatering: Huawei har nu ytterligare 90 dagar på sig och kan tidigast bli av med Android i oktober det här året. 

Via

Detta kanske också intresserar dig…