Xperia 1 Compact kommer med Snapdragon 855

Sony kommer inom kort visa upp en ny, kompakt version av Xperia 1 (som jag tror kommer kallas för Xperia 1 Compact). Nu har det framkommit nya uppgifter!

Det ser ut som att Xperia 1 Compact kommer få samma prestanda som Xperia 1 under huven. Det betyder att enheten kommer få 6 GB RAM tillsammans med 128 GB inbyggt minne. Jag har sedan tidigare skrivit att enheten kommer få en 6,11 tumsskärm med Quad HD+- upplösning.

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...