Kategorier
Google

Android 10: är det en säkerhetsrisk?

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Android kan vara en farlig plattform när det kommer till olika appar och program på plattformen om du använder plattformen fel.  

Men hur är det med Android, har Google fixat till ännu bättre säkerhet i och med Android 10 eller hur har det blivit med den saken? Jag skulle säga att Google har gjort Android säkrare i och med Android 10  eftersom att tillverkaren har stramat åt ”reglerna” när det kommer till att hämta hem program som inte finns i Google Play Store, något som jag givetvis ser som något riktigt bra!

Det blir spännande att se hur det kommer bli med den saken och om det kommer fortsätta komma in rapporter om att Android 10 är en säker plattform.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.