Norwegian har 28 plan som står på backen

Det har nyligen framkommit uppgifter om att Norwegian just nu har 28 plan som står stilla på backen. Det är förstås inte bra och jag hoppas att flygbolaget kommer få ordning på problemet inom kort. 

Det är modellerna Boeing 737 Max som stått stilla på marken sedan mars det här året efter att två allvarliga olyckor hade inträffat med den här modellen. Det ser ut som att Norwegian har totalt 18 stycken av dessa som just nu står stilla lite överallt i världen. Som om inte det vore nog så har flygbolaget även tio stycken Boeing 787 som står stilla på marken.

Problemet med dessa uppges vara att Boeing har problem med motorerna på några modeller av dessa och jag hoppas verkligen att Boeing kommer fixa det här problemet inom kort!

Men som vanligt går säkerheten först och jag hoppas verkligen att Boeing kommer kolla igenom alla plan som är strandade på Norwegian noga.

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...