Huawei är numera riktigt illa ute!

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Huawei kan komma att vara riktigt illa ute om men inte kommer levereras sina enheter med Android.

Men det känns som att Huawei Ken komma att få ett riktigt svårt från och med nu. Jag rapporterade nyligen om att Huawei Mate 30-serien troligtvis inte kommer släppas i Sverige. Det beror på att Mate 30-serien kommer utan Android och det känns som att det är från och med nu som Huawei kan komma att få det riktigt svårt då de allra flesta vill se Android i sin smartphone.

Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken! Jag hoppas givetvis på det bästa.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...