in

Huawei är numera riktigt illa ute!

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Huawei kan komma att vara riktigt illa ute om men inte kommer levereras sina enheter med Android.

Men det känns som att Huawei Ken komma att få ett riktigt svårt från och med nu. Jag rapporterade nyligen om att Huawei Mate 30-serien troligtvis inte kommer släppas i Sverige. Det beror på att Mate 30-serien kommer utan Android och det känns som att det är från och med nu som Huawei kan komma att få det riktigt svårt då de allra flesta vill se Android i sin smartphone.

Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken! Jag hoppas givetvis på det bästa.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Airbus räknar med fördubbling

Android Auto: kommer systemet få egen kamera l framtiden?