in ,

Android 10 dröjer till OnePlus 7 och 7 Pro

Jag rapporterade för en tid sedan om att OnePlus skulle börja skicka ut Android 10 till OnePlus 7 och 7 Pro. Nu har det inkommit nya uppgifter.

Det ser ut som att OnePlus skulle ha skickat ut den senaste versionen av Android till OnePlus 7 och 7 Pro för 17 dagar sedan. Det ser däremot inte ut som att OnePlus skickat ut den senaste versionen av Oxygen OS ännu.

Mina kollegor på Mobil.se har frågat OnePlus Sverige och fått svaret att uppdateringen skickas ut löpande, men man tror själva att tillverkaren stött på trubbel och därmed har pausat utrullningen tillfälligt.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Assistent kommer få ny funktion för Android TV

OnePlus kommer uppdatera modeller från OnePlus 5 och uppåt till Android 10