Android 10 dröjer till OnePlus 7 och 7 Pro

Jag rapporterade för en tid sedan om att OnePlus skulle börja skicka ut Android 10 till OnePlus 7 och 7 Pro. Nu har det inkommit nya uppgifter.

Det ser ut som att OnePlus skulle ha skickat ut den senaste versionen av Android till OnePlus 7 och 7 Pro för 17 dagar sedan. Det ser däremot inte ut som att OnePlus skickat ut den senaste versionen av Oxygen OS ännu.

Mina kollegor på Mobil.se har frågat OnePlus Sverige och fått svaret att uppdateringen skickas ut löpande, men man tror själva att tillverkaren stött på trubbel och därmed har pausat utrullningen tillfälligt.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...