in

AMP-sidor får ny fördel i Google Chrome

Flera har säkert noterat att du får upp förslag på artiklar som Google tror att du gillar i Chrome. Nu ser det ut som att Google skickat ut en uppdatering till den här ”avdelningen”.

Den nyaste funktionen tar korten som är större i Google Feed (AMP) direkt in i Google Chrome. Det innebär att snabba och någorlunda reklamfria sidor kommer få en viss ”fördel” i Chrome. Den här uppdateringen skickas ut löpande världen över.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Tasks får Dark Mode

Google Pay kommer få ny funktion i framtida uppdatering