Qualcomm offentliggör ny In Display fingeravtrycksläsare- är 17 gånger större

Qualcomm har under natten hållit ett event där tillverkaren visat upp en ny fingeravtrycksläsare som kommer sitta i smartphones i framtiden. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Som jag skrivit i rubriken uppges den här läsaren vara 17 gånger större än den läsaren som bland annat sitter i Galaxy S10 och Note 10 från Samsung. Dessutom ser det ut som att den här läsaren numera har stöd för två fingrar samtidigt. Detta kommer innebära att det kommer bli enklare och snabbare att låsa upp mobiler med den här läsaren i framtiden. Det är oklart vilka mobiler som kommer få den här läsaren, men förhoppningsvis kommer det visas upp smartphones under 2020 som kommer vara utrustade med den nya sensorn.

Via
Priser från PriceRunner
Annons
Sidan laddas...
z