Qualcomm offentliggör Snapdragon 865 utan 5G fast med 5G…

Qualcomm har under dagen hållit låda där tillverkaren visat upp det nya chippet Snapdragon 865. Tillverkaren har ännu inte avslöjat alla detaljer för chippet men några få detaljer har vi allt fått!

Det som Qualcomm bland annat berättat är att Snapdragon 865 kommer utan 5G men att de tillverkare som väljer att utrusta sina kommande modeller med Snapdragon 865 måste köpa till Snapdragon X55 som gör det möjligt för smartphones att köra 5G. Så det här innebär att Snapdragon 865 kommer utan 5G fast ändå med den nya tekniken. Hur skumt som helst men vi får förhoppningsvis veta mer under de kommande timmarna!

Via

Published by:

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kategorier QualcommTags ,