Google Sverige har drabbats av allvarligt problem

Annons

Det ser ut som att cirkusen med Google fortsätter. Det är svenska Google Discover som ser ut att ha problem. Ett problem som började från och med 20 december förra året.

Som jag förstått det så ska Google Discover artiklarna som dyker upp i Google Chrome när du öppnar en ny flik (som kallas för ”Artiklar för dig” vara samma artiklar som även dyker upp i Google- appen. Flera källor och sidor som dyker upp med nya artiklar i Google Chrome har däremot rapporterat om att dessa artiklar och deras sidor inte dyker upp i Google- appen.

Annons

Jag är en av de sidor som har drabbats av problemet då mina artiklar visas i Google Chrome- flödet men inte i Google- appen. Däremot får jag trtafik från Google- appen ifrån andra länder på nya artiklar som jag publicerar, något som känns skumt.

I och med detta så ser det ut som att det bara är svenska Google- appen som har drabbats av problemet och jag hoppas verkligen att min sida kommer göra comeback i framtiden igen. Jag är övertygad om att det rör sig om en bugg då flera andra källor saknas som dykt upp tidigare och dessutom ser det ut som att flödet ”inte beter sig normalt” med diverse artiklar som försvinner så fort man refreshar flödet.

Annons

Previous Post

Meizu Zero fastnar på bild

Next Post

Samsung Galaxy S20- serien dyker upp på ny bild

Related Posts