Kategorier
Nyhet Xiaomi

Xiaomi Mi 10 fastnar på bild

Det ser ut som att Xiaomi kommer hålla ett event den 23 februari där tillverkaren kommer visa upp nya Mi 10. Nu ser det ut som att en poster för mobilen läckt ut på bild.

Vi ser att den här enheten kommer få mycket skärm på framsidan och det ser ut som att modellen kan komma att få en pop up-kamera. Utöver det ser det ut som att modellen kommer få ett antal kameror på baksidan.

När det kommer till specifikationer kommer modellen troligen få processorn Snapdragon 865 med minst 6 GB RAM.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.