OnePlus 8 Pro: kommer den med minst 256 GB inbyggt minne?

I april eller maj det här året kommer OnePlus troligen hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus 8 och 8 Pro.

De renderingar som läckt ut på modellerna visar att de troligen kommer få en riktigt flådig design med hål för den främre kameran bland annat. Men hur kommer det bli med det interna minnet? Jag hoppas och tror att OnePlus 8 Pro kommer med minst 256 GB inbyggt minne. Men det återstår att se hur det kommer bli med den saken.
Written by

Rasmus Hellmyrs

23126 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts