Kategorier
Android Apple

5G sägs bli vanligare under 2020

Som det ser ut just nu är det bara flaggskepp som har stöd för 5G. Det ser däremot ut som att det kan komma att bli ändring på detta redan under det här året.

Enligt en analytiker så kommer 20% av alla mellanklassare som kommer släppas under det här året, alltså 2020, att få 5G. Detta kommer bland annat bero på att bland annat Qualcomm utvecklat chipp i Snapdragon 700- serien som har stöd för 5G. Det kommer minst sagt bli spännande att följa utvecklingen.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.