Kategorier
Apple Okategoriserad

AirPods Pro får den aktiva brusreduceringen förstörd i och med den senaste uppdateringen

Det ser ut som att Apple nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till AirPods Pro som bland annat förbättrat ljudkvaliteten. Men det ser ut som att hörlurarna råkat ut för problem i och med den här uppdateringen.

Mer specifikt ser det ut som att AirPods Pro fått sin aktiva brusreducering förstörd i och med den senaste uppdateringen. Det har inkommit rapporter om att den inte blockerar bort ljud lika bra numera som den gjorde innan den här uppdateringen skickades ut.

Förhoppningsvis kommer Apple fixa till det här problemet inom kort.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.