Kategorier
Huawei

Huawei P20 Pro i Indien uppdateras till EMUI 10 typ nu

Jag skrev för en tid sedan att Huawei hade börjat skicka ut EMUI 10 till Huawei P20 Pro i Kina. Nu ser det ut som att flera länder kommer få den här versionen av EMUI.

Det ser ut som att Huawei nyligen börjat skicka ut EMUI 10 som beta i Indien. Nu har företaget dessutom meddelat att man kommer skicka ut den stabila versionen av gränssnittet i just Indien under mitten av den här månaden.

EMUI 10 innehåller bland annat ett dedikerat Dark Mode.

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.