iPhone 9 kan komma att få FaceID och en 5,4 tumsskärm

Om drygt två månader men det hända att Apple kommer hålla ett event där tillverkaren kan komma att visa upp nya prylar. Nu har det inkommit nya uppgifter om iPhone 9, uppföljaren till iPhone SE.

Det sägs att den här modellen kommer få en något större skärm än iPhone 8. Dock ser det ut att mobilen fortfarande kommer få samma former. Mer specifikt ser det ut som att iPhone 9 kommer få en 5,4 tumsskärm då det ser ut som att Apple kommer ersätts den plats som fingeravtryck skulle behövt med skärm istället. Det innebär att iPhone 9 med största sannolikhet kommer få FaceID.

Utöver detta nämns det att modellen troligtvis kommer med A13 Bionic under huven.

Via
Written by

Rasmus Hellmyrs

23127 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts