Kommer Ryanair få hem Boeing 737 Max den här sommaren trots allt?

Jag skrev för en tid sedan att det såg ut som att Ryanair inte skulle få hem sina Boeing 737 Max-flygplan till den här sommaren. Nu har det inkommit nya uppgifter gällande detta!

Nu har det inkommit uppgifter om att Ryanair trots allt kan komma att få hem Boeing 737 Max lagom till den här sommaren. Det ser ut som att bolaget hade räknat med att få hem 58 stycken 737 Max innan två av dessa kraschade men det ser ut som att bolaget kommer få hem 20 stycken 737 Max i bästa fall lagom till sommaren det här året.

Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken och om Ryanair kommer få hem några 737 Max den här sommaren.

Via
Written by

Rasmus Hellmyrs

23127 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts