Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy S20- serien kommer bara få stöd för 120Hz med Full HD- upplösning

Den 11 februari kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Galaxy S20- serien. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här enheten.

Det ser som sagt ut som att varenda Galaxy S20 som kommer visas upp på det här eventet kommer få en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Nu har Ice Universe däremot avslöjat att om man boostar upp upplösningen till Quad HD så kommer mobilerna bara kunna spegla innehåll i 60Hz.

Om man däremot sänker upplösningen till Full HD så kommer modellerna klara av att spegla innehåll i 120Hz!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.