Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy S9 får ny uppdatering

Det ser ut som att Samsung under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Samsung Galaxy S9. Vad innehåller den här uppdateringen för något nytt och spännande?

Det ser ut som att Samsung nu skickat den den sjätte betaversionen av Android 10 till Samsung Galaxy S9 och S9+. Den här uppdateringen innehåller bland annat fixar för kameran och gör mjukvaran allmänt stabilare.

Ni kan läsa mer om alla nyheter genom att klicka er vidare här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.