Xiaomi Black Shark 3 ser ut att få 120Hz

Xiaomi kommer hålla ett event inom de kommande dagarna där tillverkaren kommer visa upp sin nya gamingsmartphone Black Shark 3. Nu ser det ut som att specifikationer för den här enheten läckt ut på nätet!

Xiaomi Black Shark 3 som modellen troligtvis kommer heta kommer med största sannolikhet bli ett riktigt kraftpaket då det bland annat ser ut som att modellen kommer få 16 GB RAM, lite overkill kanske men ganska coolt ändå!

Nu har det även framkommit bevis i form av ett foto som visar att den här modellen kommer få en skärm som kommer kunna leverera 120Hz. Men utöver detta så kommer displayen även kunna leverera 60 och 90Hz uppdateringsfrekvens.
Written by

Rasmus Hellmyrs

23126 Posts

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
View all posts