• "date": "14 januari, 2020, 2:35"
  • "title": "Ytterligare tecken på att OnePlus 8 Pro inte kommer få någon pop up kamera"
  • "author": ""
  • "tags": ", "

När OnePlus under förra året introducerade 7 Pro med en pop up kamera så tyckte jag att det verkligen var en bra idé med tanke på att företaget kunde klämma in display på en yta som annars skulle tagits upp av en främre kamera.

Den stora massan verkar däremot inte ha gillat OnePlus idé med en pop Up kamera eller så vill företaget bara testa någonting nytt under 2020. Det ser nämligen ut som att det inkommit ytterligare ett tecken på att företagets kommande flaggskepp OnePlus 8 Pro inte kommer få någon uppfällbar kamera utan att modellen istället kommer få ett hål i displayen för den främre kameran.

Man får tycka vad man vill om det, men jag tycker att det känns som att OnePlus kommer ta ett steg tillbaka om man följföljer den här idén.